top of page

K-BEAUTY

SHEET MASK

3-STEP MICRO FIBER MASK

Step 1: Highly concentrated ampoule (1g)
Step 2: Sheet mask for 15-20 min (30g)
Step 3: Finish with the cream (1g)  

- Apply the ampoule on clean face and put the sheet mask on for 15 - 20 minutes.
- Remove the sheet mask and pat your face gently to absorb the rest of the serum into the skin.
- Finish the home skin care with the nourishing cream.

BE'BALANCE

Korkealuokkainen Korealainen kolmivaiheinen kasvonaamio. Nämä kasvonaamiot ovat huippulaatuisia eikä niitä saa mistään suomesta, eikä helposti Koreastakaan, koska tuote on alunperin tehty vain ammattikäyttöön. Niissä on suuri määrä (30g) seerumia ja ne ovat mikrokuitua joka peittää kasvot tiukasti ja maksimoi vaikuttavien ainesosien imeytymisen ihoon. Ero tavallisiin kasvonaamioihin on huomattava. Käytän itse vain näitä naamioita ja haluan tarjota seuletuniquen asiakkaille mahdollisuuden kokeilla miten todella korkealuokkainen kasvonaamio eroaa tavallisista. Tämä ei siis ole virallisesti seuletuniquen tuote vaan myyn rajoitetun määrän omia kasvonaamioitani halukkaille.

 

Kasvonaamio on kolmivaiheinen eli sen mukana tulee myös seerumi ja voide. Seerumia levitetään kasvoille ennen kasvonaamiota. Tämän jälkeen naamio asetetaan kasvoille ja sitä pidetään 15-20 minuuttia. Lopuksi kasvoille levitetään voide.

 

Huomio: Tuotetta ei tule käyttää jos ihon pinta on rikki tai kasvoissa on ihottumaa. Tuotteen käyttö on keskeytettävä jos kasvoihin tulee ihottumaa tai kutinaa. Aineiden joutumista silmiin on varottava. Tuotetta ei saa säilyttää auringonvalossa eikä lasten ulottuvilla.

bottom of page